Latem odkrywamy nie tylko nieznane nam dotąd leśne ścieżki i wspaniałe plaże, ale stawiamy przed sobą także nowe wyzwania kulinarne.
W zeszłym tygodniu pisaliśmy o niezwykłym odkryciu migotki28, która przez przypadek natrafiła na niezwykłe zioło – mizunę. Tym razem zapraszamy do zapoznania się z historią Christophera, który odkrył ile dobra kryje się w jego ogrodowej roślinie. Mahonia, bo o niej mowa okazała się być nie tylko piękną ozdobą, ale cennym kulinarnym nabytkiem. Co można wczarować z mahonii dowiecie się po przeczytaniu naszego Wpisu Tygodnia „Mahonia, to nie tylko piękno, ale i pożytek”. Zapraszamy!
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.