Prawdziwy pasjonat kulinariów wyjeżdżając na urlop z ogromnym zaciekawieniem chłonie wiedzę na temat lokalnych potraw. Każdy kraj, region i każde miasto czy miasteczko ma swoje charakterystyczne smaki, które warto odkryć. Dobrze jest się więc przygotować do takiej kulinarnej podróży z wyprzedzeniem. Jeśli zatem w najbliższym czasie wybieracie się na przykład do naszych sąsiadów Węgrów, to koniecznie przeczytajcie Wpis Tygodnia: „Budapeszt od kuchni” autorstwa emeslive. Ta świetna fotorelacja z budapesztańskiej hali targowej z pewnością zaostrzy apetyt na stolicę Węgier.
Fot. emeslve
Przypominamy, że przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów może posłużyć wybraniu wymarzonej nagrody z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.