Sekrety Kuchni Polskiej, Kaczka pieczona z jabłkami i pomarańczami, odc.9

06.11.2018
Sekrety Kuchni Polskiej, Kaczka pieczona z jabłkami i pomarańczami, odc.9

Kaczka pieczona z jabłkami to danie na stół świąteczny lub większe uroczystości rodzinne.

Pieczona kaczka nadziewana  polskimi jabłkami i gruszkami oraz pachnącymi pomarańczami jest jednym z bardziej wykwintnym dań w kuchni polskiej. Przepis jest w tym linku.

Udostepnij:

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Basiliana

09.11.2018 11:32
Przepyszne dodatki do kaczki - tradycyjnie, z egzotyczną nutą pomarańczy - musi smakować wybornie.

Linka2107

07.11.2018 20:34
wygląda przepysznie :)

Bożena Matuszczyk

06.11.2018 15:27
Oj to prawda u mnie wszyscy bardzo lubimy taką kaczkę. Kaczuszka wygląda smakowicie, kusząco i na pewno tak przygotowana jest bardzo smaczna;)

Polecane przepisy

prymat