Przyprawa Tygodnia: Smak Wiosny Kucharek

Kucharek Smak Wiosny gwarantuje powiew pełnego aromatu ziół i przypraw. Kompozycja starannie dobranych warzyw nadaje posiłkom wiosennej lekkości i subtelnego zapachu. Natka pietruszki i szczypiorek sprawią, że Twoje zupy, sałatki i potrawy mięsne naładują Cię wiosenną energią nawet w deszczowe dni. Zaskocz swoich najbliższych przepysznym daniem przygotowanym z Kucharkiem Smak Wiosny!
Podczas przygotowywania bulionów, sosów i zup dodajemy przyprawę w proporcjach: 1 łyżeczka na ¼ wywaru mięsnego i gotujemy przez 5 minut. Do dań gotowanych, smażonych, pieczonych i grillowanych przyprawę dodajemy podczas przygotowywania, w ilościach zależnych od upodobań kulinarnych. W efekcie mięsa, ryby i warzywa będą doskonale przyrządzone.
Komentarze (3)