Moc witamin, wiele odmian, stopni ostrości i kolorów – z tym najczęściej kojarzy nam się papryka. Używamy jej w niemal wszystkich kuchniach świata, chociaż czasami brakuje nam pomysłów na jej wykorzystanie w codziennym menu. No właśnie..., co zrobić z papryką oprócz tradycyjnego gulaszu czy leczo?
Użytkownik Dollce w najnowszym Wpisie Tygodnia „Świat papryki” pokazuje pomysły na jej wykorzystanie w orientalnym daniu rozgrzewającym , na surowo w lekkiej sałatce, zblendowanej w aksamitnej zupie krem czy też podanej na śniadanie w puszystym omlecie. Zobaczcie sami te wszystkie pyszności!
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.