Kuchenne rewolucje w warszawskiej restauracji "Karuzela Smaków"

01.11.2018

„Karuzela Smaku” to restauracja w jednej z bardziej atrakcyjnych dzielnic Warszawy. Pomimo lokalizacji, właściciele lokalu – Andrzej i Zbyszek – odnotowują straty. Ponieważ sami nie mają już pomysłu, co zrobić, by przyciągnąć klientów, poprosili o pomoc znaną mentorkę kulinarną.

Wystrój „Karuzeli Smaku” jest wykwintny i stylowy i ma nawiązywać do słynnej w czasach przedwojennych rozrywkowej dzielnicy Warszawy. Z kolei w menu dominują popularne dania: kotlet schabowy i mielony, zrazy. Głównym klientem lokalu jest Urząd Gminy, niestety restauracja nie przyciąga mieszkańców, a wpływy ze sprzedaży usług są niewystarczające.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
prymat