Kapusta kaloryczna i ciężkostrawna – czy aby na pewno?

18.05.2015
Kapusta kaloryczna i ciężkostrawna – czy aby na pewno?

 

O kapuście zawsze mówiło się, że jest głównie ciężkostrawna. Okazuje się jednak, że to zdrowe i bardzo wartościowe warzywo. Zobaczcie, co w sobie kryje.

 

Do rodziny kapust zalicza się bardzo dużo odmian. Ta różnorodność daje wiele możliwości, które koniecznie powinno się kulinarnie wykorzystać. W najnowszym Wpisie Tygodnia, który należy do Kuchni Marty, nie tylko dowiecie się o różnych odmianach, ale i o tym, co cennego w sobie kryją. Czekają tam na Was także przepisy.

 

"Kapusta - główka pełna witamin i minerałów" Kuchnia Marty

 

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  • oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

 

 

 

Udostepnij:

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MałaMi89

18.05.2015 13:06
Gratuluję! Bardzo fajny i apetyczny wpis :)))

Kuchnia Marty

18.05.2015 13:03
Dziękuję za wyróżnienie :)
prymat