Grzaniec na mroźne wieczory!

Grzaniec rozgrzewa nie tylko ciało, ale też atmosferę towarzyskich spotkań. Sekret sukcesu podgrzewanych trunków stanowią aromatyczne, starannie dobrane przyprawy, które znaleźć można w Przyprawie do grzanego wina i piwa Prymat.
Robert Sowa poleca również alternatywne zastosowania Przyprawy do grzanego wina i piwa Prymat. Korzenny aromat mieszanki przypraw podniesie walory smakowe słodkich sosów: miodowego z chili, śliwkowego lub karmelowego. Z pomocą Przyprawy do grzanego wina i piwa można również przygotować syrop korzenny, w którym ugotujemy gruszki.
Sosy z dodatkiem przypraw korzennych możemy dodawać nie tylko do deserów. Koniecznie spróbujcie zaserwować sos śliwkowy jako dodatek do pieczeni, czy też pasztetu. Przepis znajdziecie TUTAJ
Życzymy miłego przedświątecznego weekendu.
Komentarze (3)
Nie masz konta? Zarejestruj się