Tytuły Doradcy Smaku Miesiąca i Doradcy Smaku Roberta Sowy są podkreśleniem wartości, jaką wnoszą wyróżnione osoby w życie portalu. Poniżej prezentujemy Doradców Miesiąca oraz Doradcę Smaku, otrzymującego wyróżnienie Roberta Sowy:
DORADCY SMAKU w marcu 2014, nagrodzeni za aktywność w poprzednim miesiącu
Serdecznie gratulujemy wyróżnionym Doradcom Smaku - oto użytkownicy, którzy otrzymują nagrody finansowe:
Alex_M: otrzymuje od nas 500 zł
Kulinarne przygody Gatity: otrzymuje od nas 300 zł
Rafał 10 (Rafał/Kinga): otrzymuje od nas 200 zł
Od lewej: Alex_M, Kulinarne przygody Gatity, Duusiak, Rafał 10 (Rafał/Kinga)
Wyróżnionych użytkowników prosimy o kontakt z nami na adres [email protected]. Poprosimy o przekazanie nam potrzebnych informacji (otrzymają Państwo wiadomość, jakie dokładnie dane są wymagane).
Wszystkim serdecznie gratulujemy i przypominamy, że za miesiąc będą wybierani kolejni Doradcy Smaku Miesiąca, a więc każdy wciąż ma szansę wygrać.
DORADCĄ ROBERTA SOWY zostaje natomiast:
Za smaczne propozycje na każdy dzień oraz ujmującą „oryginalną prostotę” wykonanych dań otrzymuje, oprócz 'papryczkowego wyróżnienia' specjalny upominek. Zachęcamy do dalszego dodawania przepisów i życzymy kolejnych sukcesów :).
Prosimy o przesłanie na adres [email protected] swojego adresu, na który możemy przesłać nagrodę.
Serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia w dalszych kulinarnych poszukiwaniach!
Kolej również na wybór BLOGERA MIESIĄCA:
Blogerem Miesiąca zostaje użytkownik Mysza 75 Kaczmarek
Blog miesiąca znajdziecie TUTAJ.
Za kwieciste wpisy, które inspirują i cieszą nasze oczy. Chyba nie znajdziemy w naszym serwisie drugiego takiego użytkownika, którego kompozycje byłyby tak fantazyjne i wręcz baśniowe w swym wyrazie. Za trud włożony w tworzenie bloga oraz cykl poświęcony zbliżającemu się dniu kobiet autorka otrzymuje od nas 500 zł. Prosimy o kontakt z nami pod adresem: [email protected]
Serdecznie gratulujemy!
Przypominamy również, że czekamy na Wasze propozycje Doradców Miesiąca. Waszych faworytów możecie rekomendować wysyłając maila na adres: [email protected]