Doradca Smaku przygotował piersi z indyka zapiekane z serem

28.04.2021
Doradca Smaku przygotował piersi z indyka zapiekane z serem

W dzisiejszym odcinku Doradcy Smaku zobaczycie jak przygotować przepyszną pierś z indyka, zapiekaną z serem i podaną z kremowym dipem. 

Robert Sowa przygotował dla Was przepis na delikatne eskalopki z indyka, które zapiekł ze szpinakiem, pieczarkami, suszonymi pomidorami i serem. Jakby tego było mało, to jako dodatem zrobił przepyszną, kremową pastę serową ze świeżymi warzywami i czosnkiem. 

Smak i aromat soczystej piersi z indyka zawdzięczamy przyprawie do indyka i dań z drobiu marki Prymat. 

Skorzystajcie z tego przepisu, bo naprawdę warto.

>> Piersi z indyka z pastą serową <<

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat