Cykl wielkanocny: SMAK- owy niezbędnik na świątecznym stole

SMAK przygotował ten ulubiony, wielkanocny dodatek w kilku rodzajach. A więc możemy wybierać spośród oryginalnych smaków, które zapewnią różnorodność na naszym wielkanocnym stole. Oprócz tradycyjnego tartego chrzanu SMAK oferuje chrzan o smaku cytrynowym, żurawinowym, a także delikatny krem chrzanowy. Na wielkanocnym stole doskonale sprawdzi się również ćwikła z dodatkiem aromatycznego chrzanu.
Wyjątkowa receptura tartego chrzanu wyróżnia się intensywnym smakiem, dzięki czemu wzbogaca delikatne potrawy , nadając im wyrazistego charakteru. |
|
Sekretem chrzanu o smaku cytrynowym jest perfekcyjne połączenie ostrego smaku z delikatną nutą cytrynową. To wyjątkowy dodatek dla wielbicieli oryginalnych połączeń kulinarnych. |
|
Chrzan żurawinowy dzięki starannemu połączeniu wysokiej jakości chrzanu i słodko- kwaśnej nuty żurawiny doskonale pasuje do wszelkich potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Polecamy go zwłaszcza jako dodatek do mięs i wędlin. |
|
Krem chrzanowy jest delikatny, a jednocześnie wyrazisty w smaku.Wyjątkowa, kremowa konsystencja z wyraźną nutą chrzanu stanowi doskonałe zwieńczenie smaku domowych wędlin, sałatek oraz past kanapkowych |
|
Delikatny smak słodkich buraków w połączeniu z ostrym chrzanem to nasz sprawdzony przepis na jeden z najpopularniejszych dodatków w kuchni polskiej. Ćwikła z chrzanem doskonale pasuje do wszelkich wędlin i dań mięsnych podkreślając tym samym ich wspaniały smak. |
Dla poszukujących nowych i oryginalnych przystawek wielkanocnych z chrzanem proponujemy smakowite roladki. Jest w nich wszystko to, co najlepsze; wędzony indyk, chrzan tarty i jajka, a do tego szlachetne rydze w zalewie miodowej.
Przepis znajdziecie TUTAJ
Komentarze (1)