ABC: Musztarda w słoiku czy butelce

14.08.2014
ABC: Musztarda w słoiku czy butelce

 

 

Musztarda sarepska to jedna z najchętniej wybieranych musztard. Zawiera wyraziste w smaku ziarna specjalnie wyselekcjonowanej gorczycy białej oraz czarnej. Odznacza się wyraźną, gruboziarnistą strukturą, umiarkowanie ostrym smakiem i intensywnym aromatem. Wspaniale podkreśla smak mięs, nie tylko z grilla.

 

W sytuacjach, gdy poza doskonałym smakiem, liczą się także wygoda stosowania i precyzja dozowania, idealne będą nasze musztardy w lekkich, poręcznych i nietłukących się opakowaniach typu PET. Oczywiście musztarda sarepska jest też dostępna w klasycznym, szklanym słoiczku.

Jaki typ opakowania preferujecie?

 

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

motylekgoha

21.08.2014 21:07
w słoiczku bo można zużyć do końca
prymat