Pytania

Opublikowano

iwa643

Co zrobić aby biszkopt nie upadł ?

Odpowiedzi

  • 10
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    nie otwierać piekarnika podczas pieczenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia Malinowska

    Napewno nie wolno otwierac piekarnika w czasie pieczenia!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Na pewno na pierwszy rzut oka wyda się ona nonsensem, ale ja też tak początkowo myślałam. Wystarczy zaraz po wyjęciu z piekarnika, jeszcze gorące ciasto i w formie rzucić na ziemię, tzn. po prostu upuścić, tak aby upadło płasko na podłogę. Gwarantuję, ze nie ma prawa upaść.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mikidziuba

    tak nie wolno otwierać piekarnika podczas pieczenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i najlepiej dodac mąke ziemniaczana juz niedługo dodam przepis zapraszam nigdy nie upada !
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie otwieramy piekarnika podczas pieczenia i pamiętajmy o tym, żeby najpierw utrzeć żółtka z cukrem na puszystą masę, zaś pianę z białek mieszać z masą ręcznie, delikatnie- nie mikserem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pani Ewelino proszę nie sugerować się wszystkim, co napisane jest w Internecie :)