Sposób przygotowania

Galaretkę pomarańczową rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu, natomiast zieloną zgodnie z przepisem na opakowaniu. Biszkopt nasączyć częścią (ok. pół szklanki) zielonej galaretki.
Na zimnym mleku ubić śnieżkę. Ciągle miksując dodać lekko tężejącą pomarańczową galaretkę. Masę wylać na nasączony biszkopt. Wierzch zalać tężejącą zieloną galaretkę.
Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawy i prosty przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Bardzo fajny placek,polecam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !