Sposób przygotowania

Ubić śmietanę a oddzielnie żółtka z cukrem. Dodać do nich rozpuszczoną, ostudzoną żelatynę. Połączyć ze śmietaną. Dodać chałwę. Przekładać do małych szklanek lub foremek i włożyć do lodówki. Po zastygnięciu zanurzyć na moment w gorącej wodzie i delikatnie wysunąć na talerzyk.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    chałwę pokruszyc?
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    oczywiście pokruszyć, bo żaden mikser temu nie podoła...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    gorąco polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    gorąco polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !