Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyros z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
cebula czerwona 1-2 szt
ser żółty 15 dag
majonez 1 szt
ketchup 1 do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gyros z tuńczykiem

1. Kapustę pekińską, cebulę pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce
2. tuńczyka, kukurydzę odsączyć,
3. na wierch można polać ketchup.
4. Można też nie mieszać tylko ułożyć warstwowo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak