Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka arbuzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 400 g
banan 1 szt
ananas w puszce 1 op
pomarańcza 1 szt
winogrona 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka arbuzowa

Z arbuza wyjąć pestki i pokroić na kawałki. Winogrona dokładnie umyć. Banana obrać ze skórki i pokroić na plastry. Pomarańcze obrać ze skórki i pokroić na kawałki. Ananasa odsączyć z syropu i pokroić. Połączyć owoce razem i wszystko razem wymieszać. Dodać po łyżce soku ananasowego i arbuzowego. Schłodzić w lodówce przez ok 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 15.09.2011 16:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak