Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w dużą kostę,kapustę grubo szatkujemy.Smażmy około 15 min. na tłuszczu na małym ogniu.Dodajemy cukier.Z kostek przygotowujemy bulion.Jabłka i ziemniaki obieramy i kroimy w drobną kostkę.Wkładamy do bulionu.gotujemy 15 min.
Dodajemy kapustę z cebulą i doprawiamy do smaku.Gotujemy 10 min.Dodajemy sok z cytryny

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Bardzo lubię czerwoną kapustę Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    też lubię czerwoną kapustę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !