Sposób przygotowania

Ciasto: z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto. Włożyć na 2 godziny do
lodówki. Cienko rozwałkować, ciąć paski szerokości 2 cm, nawijać na foremki.
Piec w nagrzanym piekarniku aż rurki się zezłocą. Białka ubić na sztywno, z wody i cukru ugotować syrop.
Białka ubijać ok.20 minut na parze wlewając pomału syrop, dodać kwasek
Napełnić rurki kremem.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pyszne,też robię rurki ale mam trochę inny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomity wygląd i na pewno smak.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    apetyczne ciastka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !