Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki faszerowane łososiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
łosoś wędzony 25 dag
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki faszerowane łososiem

Ziemniaki obrane gotujemy 10 minut. Odcedzamy, studzimy, wydrążamy środki. Łososia drobniutko siekamy, mieszamy z miąższem ziemniaków roztartych widelcem. Doprawiamy do smaku. Napełniamy ziemniaki, skrapiamy oliwą. Układamy na brytfannie wysmarowanej oliwą. Zapiekamy 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 23.09.2011 20:14
fajne
Anita21 28.01.2011 13:42
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak