Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajeczka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 1 sztuk
cebulka 1 szt
groszek konserwowy 2 łżki
Kukurydza z Puszki 3 łżki
jabłko 0,5 szt
sól do smaku
majonez 2-3 łyżki
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajeczka

zrzynamy górą jajek i dolna część,aby stabilnie stały.Delikatnie wyciągamu żółtka.Ogórek,jabłko i cebule drobno siekamy,wsypujemy kukurydzę i groszek,posiekane żółtka,doprawiamy i łączymy z majonezem.Farszem wypełniamy jajaka.Przed podaniem schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 06.01.2012 20:10
lubię faszerowane jaajka
aginaa 27.04.2011 20:49
mmm pycha
matii6 16.02.2011 20:09
wyszły super i na pewno smaczne
Katarzyna/kate1980 09.02.2011 08:48
ślicznie wyszły
iwa643 07.02.2011 07:16
ładne
cukiereczek 02.02.2011 11:01
smaczne
cukiereczek 02.02.2011 11:01
smaczne
Dorota59 01.02.2011 13:52
podoba mi się ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak