Sposób przygotowania

zrzynamy górą jajek i dolna część,aby stabilnie stały.Delikatnie wyciągamu żółtka.Ogórek,jabłko i cebule drobno siekamy,wsypujemy kukurydzę i groszek,posiekane żółtka,doprawiamy i łączymy z majonezem.Farszem wypełniamy jajaka.Przed podaniem schładzamy w lodówce.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    podoba mi się ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ładne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyszły
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wyszły super i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię faszerowane jaajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !