Sposób przygotowania

Warzywa obieramy, kroimy w kostkę i płuczemy. Kapustę kroimy w paski lub kostki. Wszystkie składniki wkładamy do garnka, zalewamy wodą tak, żeby zakryła warzywa, dodajemy przyprawy i solimy. Gotujemy około 40-60 minut. W trakcie gotowania dodajemy kostkę bulionową. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe jak smakuje - musze sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszna robię podobną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    smaczna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z pekinka nie robiłam ale z białą kapusta ,pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Również z pekinska jeszcze nigdy nie robiłam, może kiedyś wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zupy gotuję bo bardzo lubię ale takiej jeszcze nigdy nie gotowałam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyyyszna zupka!;)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !