Sposób przygotowania

Mięso przepuścić przez maszynkę. Smażyć na oleju z obu stron. Na osobnej patelni udusić pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek na 4 łyzkach oleju. Dodać do mięsa. Dokładnie wymieszać. Następnie przełożyć do zagotowanej wody ( około 1 litr.) Dodać 2 kostki rosołowe, chilli i kucharek w/g uznania. Wymieszać. Pomidory z puszki dodać do zupy. Gotować około 30 min. na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Po 30 min. dodać 3 puszki fasoli. ( nie cedzić) Gotować jeszcze około 10 min. Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta51

    ooooo fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !