Sposób przygotowania

Masło, cukier i sól utrzeć na puszystą masę
Kolejno wbijać jajka.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i cynamonem, dodać do masy maślanej i wyrobić ciasto, dodać trochę letniej wody.
Formę do pieczenia gofrów posmarować tłuszczem,
Piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    sa pyszne - polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne, tradycyjne gofry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dawno ich nie jadłam i tak mi zapachniały, że chyba dziś je zrobię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam sa naprawde pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    muszą być pyszne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !