Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć (surową), przepuścić przez maszynkę razem z cebulą. Dodać 2 jajka i 2 łyżeczki mąki. Doprawić do smaku solą, pieprzem, kucharkiem. Dokładnie wymieszać. Smażyć jak placki ziemniaczane. Gdyby cisato było za rzadkie dodać więcej mąki. Smażyc na rozgrzanym oleju z obu stron. Można jeść na gorąco jako sznycelki lub na zimno do kanapek. Super smakuje z sosem czosnkowym. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    musze spróbowac. Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    musze spróbowac. Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    musze spróbowac. Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    musze spróbowac. Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    musze spróbowac. Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !