Sposób przygotowania

Kromki chleba posmarować masłem.
Stroną posmarowaną położyć na rozgrzanej patelni.
Posypać pokruszoną czekoladą lub batonem czekoladowym i serem pleśniowym. Przykryć drugą kromką stroną posmarowaną masłem na zewnątrz.
Smażyć pod przykryciem.
Po minucie odwrócić.
Po upieczeniu zdjąć z patelni i podawać z konfiturą żurawinową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    takich nie jadłam ale brzmi bajecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    ale połączenie :) Ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    cóż za połączenie - może warto by było spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pyszne naprawde tylko drogo troche wychodzi dlatego robie tylko na wyjatkowe okazje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    muszą być pyszne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !