Sposób przygotowania

Cytryny wyszorować i sparzyć, zdjąć skórkę i wycisnąć sok.Mąkę przesiać ze szczyptą soli, dodać proszek do pieczenia. Masło zmiksować z cukrem, po kolei dodawać jajka, jogurt, mąkę.Miksując, wlewać sok z cytryn i pokrojoną skórkę. Przełożyć do papilotek, piec w 180stopniach na środkowej półce ok 25min. Wystudzić i polać lukrem (przyrządzić jak na opakowaniu).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm polecam!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !