Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera i ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 250 g
joigurt naturalny 1 szt.
pstrąg 150 g
koperek 1 łyżek
cykoria do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera i ryby

Ryby i twaróg dokładnie rozetrzyj wymieszaj z jogurtem i przyprawami,dodaj koperek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina45 02.02.2011 10:14
muszę spróbować !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak