Sposób przygotowania

Cebule ugotować w rosole dodać przeprawy, włożyć resztki mięsa przeznaczonego na galaretę. Pogotować chwilę, mięso wyjąć, rosół odtłuścić. Odcedzić rosół, wymieszać z żelatyną. Mięso obrać ze skóry i pokroić. Dno pojemników napełnić odrobina stygnącej galarety, zastudzić na to ułożyć przybranie. Mięso włożyć do pojemniczków zaląc kilkoma łyżkami galarety i zastudzić, aby przybranie przylgnęło do galarety. Stygnąca galareta zalać mięso tak, aby zostało całkowicie przykryte- zastudzić.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też robię podobną
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    robię taką i lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !