Sposób przygotowania

Makaron zalać wrzątkiem, przyryć o odstawić na 10 minut- potem odcedzić.
Marchewkę pokroić w zapałki, wrzucić na patelnię z olejem z odrobina oleju zesamowego, dodać paprykę czerwoną pokrojoną w słupki i fasolkę szparagową pokrojoną na kawałki.
Grzyby mun zalać wrzątkiem, następnie pokroić i dorzucić na patelnię. dodac pędy mambusa. pokrojonego anasa, sezam i poszatkowana kapustę pekińską, dolać trochę zalewy z ananasa, doprawić do smaku sosem sojowym i przyprawą do potraw chińskich. Dodać ostrą pastę paprykową, dokładnie wymieszać, można ewentyalnie doprawic pieprzem. Wrzucić makaron dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ale pyszności prezentujesz
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczny;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !