Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

drobiowe pałeczki smażone w głębokim tłuszczu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pałeczki drobiowe 10 sztuk
bulion 3 litry
mleko 300 mililitrów
bułka tarta pikantna 300 gram
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: drobiowe pałeczki smażone w głębokim tłuszczu

Bulion gotujemy, wkładamy do niego pałeczki gotujemy 30 minut,wyjmujemy, na ręczniki papierowe, maczamy w leku bułce tartej i smazymy na złoty kolor w rozgrzanym oleju,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 12.02.2011 19:09
smaczne i szybko
anja3107 01.02.2011 13:00
szybki przepis
anja3107 01.02.2011 13:00
szybki przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak