Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa chińska po polsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy 0,5 l
makaron nitki
pieczarki 10 dag
por (biała część) 1 szt
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
sos sojowy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chińska po polsku

Ugotować makaron. Pieczarki pokroić w plastryi i podsmażyć na oleju. Umyte warzywa : por, cebulę i paprykę pokroić w niewielkie paski i podsmażyć na oleju przez około 5 min. Przełożyć pieczarki i warzywa do bulionu, dodać makaron, doprawić do smaku sosem sojowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 13.02.2013 10:04
extra
Andysz 13.01.2013 11:45
z pewnością smaczna;]
Tika4444 24.11.2011 19:46
fajny pomysł
Tika4444 24.11.2011 19:45
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak