Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 0,7 kg
koperek 1 pęczek
sok z cytryny
sól
pieprz
masło łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie koperkowym

Filety opłukać, obsypać świeżym koprem i włożyć na 1 godz. do lodówki. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle, dodać sok z cytryny, posiekany koper, chwilę jeszcze smażyć, następnie dodać rybę i dusić do miękkości około 10 min. Podawać udekorowaną plastrami cytryny i świeżym koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 21.11.2013 05:35
lubię rybkę
Pani Domu 11.06.2013 07:48
pyszna rybka
Ada-Gaba 23.10.2012 07:32
bardzo smaczny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak