Sposób przygotowania

Z mostka wyjąć kości, posolić, oprószyć pieprzem. Bułkę namoczyć, odcisnąć, cebulę udusić, szynkę zemleć z bułką, dodać resztę składników, mostek napełnić farszem, zrumienić na maśle, piec 1 godz. w 200 stopniach ,polewając wodą. Można podawać na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię na zimno...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !