Sposób przygotowania

Piersi nacinamy tak aby powstała kieszonka przyprawiamy przyprawą do kurczaka i grilla na patelni podsmażamy cebule pokrojoną w drobną kostkę dodajemy szpinak podsmażamy przez jakieś 5min dodajemy śmietanę oraz drobno posiekany czosnek 1 całe jajko trzymamy na ogniu prze ok 2 min ciągle mieszając doprawiamy solą i pieprzem odstawiamy do ostygnięcia gdy szpinak wystygnie faszerujemy piersi obsmażamy chwile na rozgrzanym tłuszczu i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180c na 15-20min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    bardzo dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Brzmi ciekawie- połączenie kurczaka i szpinaku może dać fajny smak:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !