Sposób przygotowania

Rybę pokroić na porcje, obtoczyć w mące i smażyć na oleju. W trakcie smażenia z obu stron rybę posypać przyprawą do ryby.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    uwielbiam ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobra i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o tak taką by sie zjadło
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna rybka
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !