Sposób przygotowania

1.Masło rozpuścić w garnuszku. Dodać cukier, wodę, kakao, wymieszać i ostudzić. Ciągle meiszając stopniowo wsypać mleko, na koniec herbatniki i bakalie. Dokładnie wymieszać i wlać do formy keksówki wyłożonej folią aluminiową. Schłodzić ok 4h. Z tej porcji wychodzą 2 keksówki

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ładnie wyglada z takmi kolorowymi dodatkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Nie mogłabym się oprzeć:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Stenka

    też robię, jest smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Dzieciństwo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !