Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów mięsny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso drobiowe 0,75 kg
mięso wieprzowe 0,75 kg
kapusta kiszona 1 kg
przyprawy 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów mięsny

1. ugotował mięso lub upiec ( ja miałam skrawki pieczonego mięsa ze świat)
2. zmielić
3. pokroić ugotowaną kapustę kiszoną
4. przyprawić
5. wymieszać
6. nadziać pierogi lub krokiety

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak