Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowe ruloniki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rukola 25 gr
szynka szwarcwaldzka 12 szt
papryka czerwona 1 szt
ser wędzony 12 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe ruloniki

Gałązki rukoli umyj i osusz. Na plastrach szynki ułoż palster sera, na to 3 paski papryki, 3 liscie rucoli. Zwiń w ruloniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 29.03.2012 20:45
cudne
Ewa104 05.08.2011 21:29
Z moją ulubioną szynką-mniam!
darus 28.05.2011 10:00
twoje zdjęcia do potraw są rewelacyjne!!!
Koper 28.02.2011 16:19
rewelacyjna kolorowa przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak