Sposób przygotowania

Żółtka, cukier i margarynę rozetrzeć. Masę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Z białek ubić pianę dodac szczypte soli. Do utartej masy dodać mąkę, sok wycisniety z polowy cytryny, mleko i wymieszać. Dodać ubitą pianę i znowu lekko wymieszać. Piec w małych foremkach papirowych lub metalowych przez 45 minut. Tem. 150-170 stopni. Po upieczeniu mozna polac roztopiona gorzką czekolada.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    muszą byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    trzeba koniecznie skorzystać z przepisu;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !