Sposób przygotowania

Porcjowe talerzyki wykładamy sałata, na nich porcje tuńczyka, zalewamy to majonezem, przybieramy ogórkiem pomidorem i zielenina. można podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Właśnie jadłam,pyszna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    jutro zrobie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna ta przekąska, a do tego szybka do przygotowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !