Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z włoskiej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 kg
marchew 1 szt
papryka czerwona 1 szt
koperek do smaku
majonez
cebula czerwona 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z włoskiej kapusty

Z kapusty włoskiej , która pozostała mi po gołąbkach zrobiłam surówkę. Poszatkowałam drobno kapustę, dodałam pozostałe pokrojone drobno w kostkę składniki i dobrze wymieszałam , przyprawiając do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 08.11.2012 18:16
super:)
Natalia/tubisiek 27.08.2011 19:32
fajna :)
krzyniu1984 23.02.2011 09:02
bardzo zdrowa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak