Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczonka

3.0
(14)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak 2 szt
ziemniaki 4 szt
marchewka 1-2 szt
cebula 1 szt
kiełbasa 250 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczonka

W naczyniu żaroodpornym układamy kolejno pokrojone w plastry- ziemniaki, cebulę, kiełbasę,marchewkę,buraki, ziemniaki. W zależności od naczynia robimy po 1 lub więcej warstw. co 2 warstwę posypujemy solą i pieprzem. Pieczemy na termoobiegu w zamkniętym naczyniu w 220 stopniach przez min godzinę.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 05.04.2012 12:55
bardzo fajna
Fiffi 25.03.2012 19:46
takiego czegoś to ja jeszcze nie jadlam, ale wszystko przed namo:)
mimi 17.03.2012 20:23
fajne
monisia1977 16.10.2011 08:26
dobre
Rogalik 24.06.2011 20:47
musi być smaczne
edyta44 05.05.2011 09:00
dobry sos by sie jeszcze do tego przydal
edyta44 04.04.2011 20:42
interesujacy
irenka 06.02.2011 17:46
ciekawy przepis
Neetka90 02.02.2011 19:54
Bardzo pomysłowe
Jolanta41 02.02.2011 11:14
Tłuszcz tylko z kiełbasy - fajnie!
aginaa 01.02.2011 09:43
fajny pomysl
Ewelina45 01.02.2011 09:26
z burakiem jeszcze nie jadłam :)
mehia 01.02.2011 03:59
super :)
Zoso 31.01.2011 21:51
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak