Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby, sera, z zielonym koperkiem.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 10 g
koperek zielony 5 g
majonez 5 g
sól
twaróg 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby, sera, z zielonym koperkiem.

Rybę wędzona oczyścić ze skóry i ości, rozdrobnić, połączyć z roztartym serem i drobno posiekanym szczypiorkiem. Wymieszać z solą i majonezem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 11.05.2011 09:01
musi być smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak