Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1
makrela wędzona
majonez
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka

Z zoltka , cebuli, makreli i majonezu robimy farsz, doprawiamy pieprzem. Farsz wkladzimy w polowki jajek, w mijesce zoltek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 31.01.2011 20:05
pyszna makrelka- pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak