Sposób przygotowania

Idealna, lekka przekąska/ kolacja:)
Porcja dla 3 osób.

Filet z pstrąga rozdzielić na cząstki. Na trzy talerze rozdzielić roszponkę, dodać rybę, cząstki grapefruita (bez błonek!), pokrojoną w prążki cebulkę, pokrojone na pół lub w ćwiartki pomidorki (można też użyć surowego ogórka w zastępstwie). Zetrzeć parmezan na płatki. Posypać solą, pieprzem, dodać słonecznik i po kilka listków mięty. Skropić oliwą i sokiem z mandarynki/ pomarańczy.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    kolorowo, smacznie i zdrowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Super salatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !