Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

malibu

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 szklanka
mleko skondensowane 1
wiórki kokosowe 100 g
mleko skondensowane niesłodzon 0,5

Przepis i sposób przygotowania na: malibu

Wióki kokosowe zalewamy spirytusem i wkładamy do lodówki na co najmniej 24 godziny. Następnie odsączamy spirytus i dodajemy do niego mleka i miksujemy. Malibu gotowe do picia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 22.05.2012 14:00
super
misia53 28.06.2011 19:48
zamawiam .....
edyta44 16.04.2011 20:09
bardzo pysznosci
grasylwia 09.04.2011 19:54
:)
Kate131 01.02.2011 08:29
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak