Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Szpinak rozmrozić na patelni, dodać przeciśnięty czosnek i pokrojony w kostkę ser feta, ale uważać, by nie było za słone.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię takie smaki
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i ja też
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    to i ja się dołączę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    to i ja się dołączę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    i ja też
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    i ja też
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    wyglada apetycznie, tylko nie lubie szpinaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !