Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka rybą wędzoną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela 100 g
cebula 1
pieprz
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka rybą wędzoną

Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż i wyjmujemy zoltka. Z zoltek i makreli robimy paste, dodajac cebule pokrojona w kostke i pieprz. Taka pasta faszerujemy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 27.04.2012 10:23
mmmmmmm super!;)
IlonaAlbertos 01.02.2012 09:30
Pomysł bardzo mi się podoba.
Norgiusz 07.04.2011 07:09
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak