Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby obsmażyć na tłuszczu , cebulką pokrajaną w kostkę zrumienić osobno.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, układać warstwami na przemian grzyby , cebulkę i posiekany koperek. Ostatnią warstwą na górze powinny być grzyby. Z mąki i masła przyrządzić białą zasmażkę, wymieszać ze śmietanąi zalać grzyby.Wstawić do piekarnika na 40 - 50 min (170*C)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    w sezonie warte spróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super! musi być bardzo smaczna!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    KU JESIENI WYPRÓBUJEMY
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O jejku grzyby:) już nie mogę się doczekać grzybobrania!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię zbierać grzybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !